Првенство Европе за рукометашице: Бањалучанке суде меч за треће мјесто

Татјана Праштало и Весна Балван из Бањалуке судиће утакмицу за треће мјесто на Првенству Европе за рукометашице у којем ће играти Црна Гора и Француска. Нема сумње да је ово за њих велико признање и оне већ неколико година успјешно дијеле рукометну правду, како на домаћој исто тако и на међународној сцени. Осим тога ово је и велико признање за Рукометни савез Републике Српске чији је предсједник Маринко Умичевић увијек вјеровао у ове двије сјајне даме, као и за Судијску организацију Српске коју води Борис Шаторџија.
Треба истаћи како су Татјана Праштало и Весна Балван у досадашњем дијелу шампионата судиле три утакмице. Прва је била у Скопљу гдје су играле домаће рукометашице Сјеверне Македоније и Француске, да би потом у Подгорици биле на центру у мечу Шпанија – Пољска. Трећи дуел у којем су такође биле на нивоу био је окршај измећу Словеније и Норвешке који је одигран у Љубљани.
Свака част дјевојке и желимо им много среће већ у наредној утакмици коју ће судити у Љубљани када ће се за бронзану медаљу борити рукометашице Црне Горе и Француске.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *