Рукометни клуб Борац, Бања Лука
Рукометни клуб Калућер, Бања Лука
Омладински рукометни клуб Омладинац, Бања Лука
Рукометни клуб Младост, Бања Лука
Рукометни клуб Славија, Источно Сарајево
Рукометни клуб Леотар, Требиње
Рукометни клуб Бијељина, Бијељина
Рукометни клуб Србац, Србац
Рукометни клуб Дервента, Дервента
Рукометни клуб Слога, Добој
Рукометни клуб Локомотива, Брчко
Рукометни клуб Козара МП , Козарска Дубица
Рукометни клуб Приједор, Приједор
Рукометни клуб Дрина, Зворник
Рукометни клуб Херцеговац, Билећа
Рукометни клуб Теслић, Теслић
Рукометни клуб Херцеговина, Невесиње
Рукометни клуб Котор Варош, Котор Варош
Рукометни Клуб Слога, Прњавор
Женски рукометни клуб Борац, Бања Лука
Женски рукометни клуб Мира, Приједор
Женски рукометни клуб Добој, Добој
Женски рукометни клуб Јединство, Брчко
Женски рукометни клуб Леотар Требиње
Женски рукометни клуб Радник, Бијељина
Женски рукометни клуб Рогатица, Рогатица
Женски рукометни клуб Кнежопољка, Козарска Дубица
Женски рукометни клуб Дубица, Козарска Дубица
Женски рукометни клуб Брод, Брод
Женски рукометни клуб Борја, Теслић
Женски рукометни клуб Дервента, Дервента
Женски рукометни клуб Србац, Србац