Регионални савез Бијељина одлучио: Умичевић за предсједника РС Српске

Чланови Скупштине Регионалног рукометног савеза Бијељина једногласно су одлучили да кандидат ове регије за предсједника РС Републике Српске буде садашњи први човјек Маринко Умичевић. На приједлог овог савеза за будуће чланове Управног одбора Рукометног савеза Републике Српске изабрани су Богдан Ранкић, Средо Видаковић и Марио Мендес.

На сједници је за предсједника РРС Бијељина именован Богдан Ранкић, а осим њега чланови УО су: Миомир Трифковић, Звјездана Недић, Дамир Раденковић и Марко Говедарица. Функцију секретара у наредном периоду обављаће Обренко Миљковић, дугогодишњи успјешни рукометни судија. Бојан Башић из Зворника именован је за првог човјека Скупптине Регионалног рукометног савеза Бијељина. Овом треба додати како је Звјездана Недић изабрана за предсједника Судијске организације, док је Миомир Трифковић добио повјерење да води бригу о тренерској организацији. Истворено је одлучено да Богдан Ранкић, Звјездана Недић и Бојан Башић буду кандидати за Скупштину РС БиХ.

Скупштини Регионалног рукометног савеза присуствовали су представници женских и мушкиг клубова, судијске и тренерске организације из Бијељине, Зворника и Брчког.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *