ХРРРС Требиње: Пуна подршка Умичевићу

Херцеговачко-романијски Регионални рукометни савез је на Изборној скупштини одржаној у Билећи дао пуну подршку Маринку Умичевићу за нови мандат на функцији предсједника Рукометног савеза Републике Српске. Том приликом су истакли његов велики допринос у развоју и унапријеђењу рукомета у Српској са очекивањима за још већи развој овог популарог спорта у регији.

На сједници је за предсједника Скупштине ХРРРС једногласно изабран Јован Боровчанин. Функцију предсједника Управног одобра у наредном периоду обављаће Чедомир Гузина, док су за чланове овог тијела још изабрани Обрад Нинковић, Здравко Комненовић, Милисав Уљаревић и Младен Мрда. За генералног секретара ХРРРС именован је Бранко Пичета који ће уједно бити делегат на Скупштини РС Српске која ће се одржати 24. маја у Бањалуци, док је Зоран Милошевић предложен за предсједника Скупштине РС Републике Српске.

Кандидати за чланове будућег УО РСРС су: Обрад Нинковић, Младен Мрда, Чедомир Гузина и Милисав Уљаревић, а за УО РС БиХ: Стеван Бекан и Недељко Перишић.

У Надзорни одбор ХРРРС ушли су: Анђелко Денда (предсједник), Велибор Ђурић и Теодора Васковић. Чланови судијске организације су: Дејан Берјан (предсједник), те као чланови Бојан Иванишевић и Марко Џебо, а тренерску комисију чине: Драгиша Кораћевић (предсједник), Борис Вулетић и Немања Ивановић.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *