Позив ИХФ Татјани Праштало и Весни Тодоровић

Бањалучанке Татјана Праштало и Весна Тодоровић, које годинама уназад са успјехом дијеле рукомету правду, позване су од ИХФ-а на Свјетско јуниорско првенство које се од 22. јуна до 3. јула текуће године одржава у Словенији, и ово је уједно позив за полагање категорије ИХФ-а.

О свему овоме су упознале предсједника Рукометног савеза Републике Српске Маринка Умичевића и у свом допису су навеле сљедеће:

– Желимо да прво са Вама подијелимо ову вијест, јер сте прије свега Ви заслужни што је до овог позива дошло. Као што знате, недавно смо са Вама покренуле овај поступак, када сте нам изашли у сусрет и послали допис ИХФ-у, предлагајући нас за полагање ИХФ категорије. Од срца смо Вам биле захвалне тада, као и сада, те желимо да то знате. За сва тестирања која се помињу у писму смо спремне и оправдаћемо Ваше повјерење.

Маринко Умичевић задовољан је што су Татјана Праштало и Весна Тодоровић добиле позив из сједишта ИХФ-а.

– Поносни смо на чињеницу што ће Татјана Праштало и Весна Тодоровић бити дио свјетске рукометне смотре и убијеђен сам да ће оне успјешно обавити свој дио посла. Желим да кажем да је то велика част за Рукометни савез Републике Српске, као и да ћу за њихов одлазак у Словенију издвојити 1.000 марака – изјавио је Маринко Умичевић.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *