Свесрпски куп: Пријем код градоначелника Лознице

Видоје Петровић, градоначелник Лознице приредио је пријем за делегације Рукометног савеза Србије и Рукометног савеза Републике Српске које су предводили предсједници Милена Делић, односно Маринко Умичевић. Повод је пети по реду Свесрпски куп за рукометаше који се одржава управо у овом србијанском граду.
– Почаствован сам што смо добили прилику да будемо домаћини Свесрпског купа за рукометаше. Желио бих да се захвалим руководству како Рукометног савеза Србије исто и Рукометном савезу Републике Српске, прије свих госпођи Милени Делић и господину Маринку Умичевићу. Вјерујем да ће ова манифестација проћи у најбољем реду и да ћемо оправдати указано повјерење – рекао је градоначелник Лознице Видоје Петровић.
Захвалност првом човјеку Лознице упутио је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.
– Кад год дођем у Србију ми се осећамо као код своје куће, а Србија и јесте наша кућа. Никад нисам крио да талентована дјеца из Републике Српске треба да играју за репрезентацију Србије. Велико хвала градоначелнику Лознице на свему што је учинио да се Свесрпски куп одржи у овом граду – нагласио је Умичевић.
Милена Делић, предсједница Рукометног савеза Србије такође је задовољна организацијом Свесрпског купа.
– Лозница се показала у лијепом свјетлу и то је велика заслуга господина Петровића. Овом приликом желим да му се захвалим на сјајном домаћинству – изјавила је Делићева која је још додала да у наредном периоду жели да још више прошири сарадњу са Рукометним савезом Републике Српске и предсједником Маринком Умичевић додавши да нема ништа против да клинци из Српске играју за Србију.
Градоначелник Лознице уручио је поклоне делегацији два Савеза који су узвратили пригодне дарове. Тако је Маринко Умичевић градоначелнику Видоји Петровић уручио Змијански вез.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *