Маринко Умичевић отворио саниране просторије Савеза

Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске данас је на симболичан начун отворио просторије Савеза у Бањалуци које су у потпуности саниране и које изгледају кудикамо боље и љепше.
– Град Бањалука нама је додијелио просторије, а нажлост морам да кажем да суд још није ријешио ко је легалан, а ко није и вјерујем да ће се то ускоро десити. Ми нисмо могли чекати, нисмо сједили скрштених руку, јер желимо да рукометни спорт, Савез и клубове подигнемо на још већи ниво. Покренули смо такмичење, сада смо средили и уредили ове просторије које данас свечано отварамо и хвала свима који сте дошли да нас подржите. Велико хвала и предсједници Републике Српске, Жељки Цвијановић која је покровитељ завршнице нашег Купа, а захвалност упућујем и Сташи Кошарцу који нам је такође доста помогао – поручио је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.
Сташа Кошарац, члан УО РС Републике Српске такође није крио одушевљење што су просторије Савеза сада у потпуно новом руху.
– Хвала рукометној породици што је ова врата отворила свима вама који желите да дате допринос рукометном спорту. Нама је примарни циљ развој рукометног спорта и да рад кроз омладинске селекције и лигашко такмичење будемо боји дио БиХ и сигуран сам да ћемо у томе успјети. Желим да се захвалим и предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић која је покровитељ завршнице Купа Републике Српске – истакао је Сташа Кошарац.
Свечаном отварању присуствовали су и чланови најужег руководства Савеза: Сташа Кошарац, Владимир Бранковић, Саша Стојчић те Миле Радмиловић, предсједник Скупштине нашег Савеза, Војислав Рађа, члан УО РС БиХ из Републике Српске као и гости: Небојша Куштриновић, дугогодишњи спортски радник, Родољуб Петковић, некадашњи генерални секретар ФС Републике Српске, Ненад Талић, директор ЈУСЦ „Борик“ и многи други.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *