Балван-Праштало писале Умичевићу: Предсједниче, хвала за све!

Весна Балван и Татјана Праштало, рукометне судије из Бањалуке добиле су још једно признање, јер ће судити европску утакмицу за рукометаше. Тим поводом су писале Маринку Умичевићу којем су се захвалиле на свему што је досад урадио за њих. У писму упућеном предсједнику Рукометног савеза Републике Српске навеле су сљедеће:
Постовани Маринко, ми се поново имамо жељу захвалити за ново велико признање које је стигло из ЕХФ-а. Сутра судимо утакмицу друге рунде ЕХФ Купа за мушкарце. Играју белгијски првак Сезоенс Ачиллес Бочолт против литванског ХЦ Драгунас Клаипеда.
ЕХФ даје повјерење само ријетким судијским паровима међу женама да воде утакмице мушких такмичења, па нам је ово свима заједно још једна велика потврда да сте направили одличну ствар са нама када сте нам дали вјетар у леђа и прилику да растемо у нашим лигама. Ми ћемо марљиво да наставимо са радом и у будућности, а Вама велико велико хвала за све.
Срдачан поздрав,
Тања и Весна
На ово писмо одговорио је предсједник Рукометног савеза Републике Српске.
– Ви сте само радиле свој посао онако како само Ви знате. Препознао сам ваш квалитет и да можете да судите и на вишем нивоу и срећан сам што је тако испало. Ово ново признање које сте добили је велика ствар и сигуран сам да ћете оправдати очекивања. Желим Вам много среће уз поруку да сте понос рукометног спорта Републике Српске – истакао је Маринко Умичевић.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *