Куп Српске за рукометашице: Очекиван расплет

Рукометашице Борца, Кнежопољке, „Мире“ и Јединства играће на завршном турниру Купа Републике Српске који би требао да се игра 8. или 9. априла текуће године. Ово је епилог одиграних мечева другог кола нашег најмасовнијег такмичења у којима су фаворити остварили очекиване побједе.

Популарне „осице“ које бране трофеј, славиле се у градском окршају против тима Младост 1960 са убједљивих 55:17. У побједничком саставу истакла се Милана Раилић са 10 голова, док је на другој страни Јована Марјанац дала осам погодака.

Рукометашице Кнежопољке су у гостима добиле Дервенту 36:21. Код Дубичанки најефикаснија била је Нина Буразор са 10 погодака, исти учинак у пораженој екипи имала је Анастасија Павловић. Тијесну, али заслужену побједу оствариле су играчице брчанског Јединства у Рогативи против Младости 31:29. Сусрет је обиљежила Ивана Недић са 12 голова, а код Рогатичанки 10 погодака постигла је Анђела Делић.

Лак посао имале су рукометашице „Мире“ у Бијељини гдје су побиједиле Радник са глатких 32:18. Милица Грбић са осам голова водила је Приједорчанке до тријумфа, а код домаћих Вања Пејић се пет пута уписала у листу стријелаца.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *