Састанак у РСРС: Умичевић са представницима МПОС-а

Предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић, са упосленицама савеза, састао се са представницима Министарства породице, омладине и спорта Владе Републике Српске (Оливер Гачић и Биљана Бореновић) који су иначе иницирали овај састанак.

– Разговарали смо о темама које имају везе са рукометним спортом. Морам истаћи да су били задовољни како смо уредили наше просторије, те како смо организовали у склопу Савеза да велики број клубова уђе у процес приватизације по новом Закону о спорту. Исто тако су овом приликом поручили да остали клубови морају што хитније да заврше процедуру по питању пререгистрације – изјавио је предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић.

На састанку било је говора о потребама Савеза и клубова за редовним финансирањем, као и о репрезентативним селекцијама, плановима у будућим наступима наших селекција, те о набавци опреме за исте. Предсједник Маринко Умичевић је представнике ресорног Министарства упознао и са плановима за Сабор омладинског рукомета као и о наредним активностима када је ријеч о Омладинској лиги.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *