Свесрпски куп: Војводина брани трофеј

Полуфиналном утакмицом између рукометаша Војводине и Металопластике, која је на програму данас са почетком од 17 часова, у Требињу почиње Свесрпски куп. Послије овог сусрета биће обављено свечано отварање, док је за 19 часова предвиђен други полуфинални дуел у којем ће играти Борац м:тел и домаћи Леотар.
Дан касније (недјеља) у 10 часова биће уприличен пријем код градоначелника Требиња, Мирка Ћурића. Одмах затим биће одржана свечана сједница УО Рукометног савеза Републике Српске, а планиран је и заједнички састанак два Управа одбора: РС Српске и Рукометног савеза Србије.
У 13 часова биће одигран дуел између рукометашица бањалучког Борца и Железничара из Инђије када ће бити познат побједник другог издања Свесрпског купа за даме.
Мушко финале је заказано за 15 часова, а након тога биће уручена признања најуспјешнијим екипама и појединцима на овој рукометној светковини. Побједнички пехар бране рукометаши новосадске Војводине који су славили у свих пет досадашњих издања.
Треба истаћи да је организатор Свесрпског купа Рукометни савез Републике Српске са Маринком Умичевићем на челу, уз велику помоћ Рукометног клуба Леотар.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *