Умичевић остаје уз клуб: Борац се не одбија

Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске и успјешни спортски радник остаће члан Управног одбора Рукометног клуба Борац м:тел. Ово је епилог данашњег састанка управе клупског руководства коју је предовдио предсједник Игор Јовановић са Маринком Умичевићем који је раније поднио остваку са позиције потпредсједника бањалучког премијерлигаша.

– На састанку смо причали о будућем раду, и овом приликом су ме замолили да останем члан Управног одбора. Иако имам доста пословних обавеза, али и здравстевних проблема, ипак сам одлучио да прихватим њихов позив. Једноствано речено Борац се не одбија и сви смо ми Борац – изјавио је Маринко Умичевић.

Из Рукометног клуба Борац м:тел су поручили да не крију задовољство што ће Маринко Умичевић и даље бити дио клуба.

– За успјехе нашег клуба у протеклим годинама велику улогу имао је управо и Маринко Умичевић. Наравно да се то не може никако заборавити, и с тога нам је изузетно драго да ће бити члан Управног одбора, те да ћемо заједнички радити за добробит клуба – рекао је послије састанка Игор Јовановић, предсједник Борац м:тела.

Састанку су још присуствовали потпредсједник РК Борац м:тел Ведран Шкоро, те члан управе Жељко Шушак и директор Владимир Бранковић.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *