Маринко Умичевић: Такмичења по плану

Такмичења у оквиру Рукометног савеза Републике Српаске одвијају се по предвиђеном плану, било да је ријеч о сениорском или када се ради о такмичењима млађих селекција.

– Морам нагласити да сам задовољан досадашњим дијелом првенствене сезоне. Рукометашице су окончале први дио и овим путем честитам играчицама Рогатице на јесењој титули, а честитка иде и за Рукоменти клуб Гласинац који је обиљежио први дио сезоне на друголигашком „истоку“. Клубови који се такмиче у м:тел Првој лиги као и м:тел Другој лиги, група „запад“ полако приводе крај јесење сезоне и сигуран сам да ће и они овај дио окончати на најбољи начин – истакао је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

Он је овом приликом похвалио гест рукометашица Борца које су биле велика подршка рукометашима Борац м:тела на утакмици у Високом гдје су добили Босну са 26:23.

– Послије наступа и побједе против Илиџе оне су бодриле своје колеге из Борац м:тела и сојим навијањем су помогли „црвено-плавима“ да дођу до побједе у Високом. На овом потезу упућујем им искрену честитку баш као и на њиховом тријумфу у дуелу са Илиџом – нагласио је Умичевић.

Први човјек „српске куће рукомета“ потом се осврнуо на сарадњу са компанијом м:тел.

– Желим истаћи да још нисмо потписали нови уговор о спонзорству са м:телом са чији смо менаџментом до сада имали одличну сарадњу. На вријеме смо им доставили уговор о продужењу сарадње и искрено се надамо да ће уговор ускоро бити потписан – закључио је Маринко Умичевић.

Наредна 2022. година проћи ће у обиљежавању вриједног јубилеја – три деценије од оснивања Рукометног савеза Републике Српске.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *