РС РС: Алексић предсједник Комисије за маркетинг

Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске именовао је члана Управног одбора Жељка Алексића за предсједника Комисије за маркетинг у којој су још: Маринко Умичевић, Дана Вучковић и Наташа Дражић. Ова комисија је формирана са циљем проналажења новчаних средстава за обиљежавање три деценије од формирања Рукометног савеза Српске.

Добро је познато да ће цијела наредна 2022. година проћи у знаку обиљежавања овог значајног јубилеја, да ће бити издата и књига за коју је већ потписан уговор.

– Пред нама је доста посла, имам потпуно повјерење у Жељка Алексића, човјека који се већ доказао у раду. Нема сумње да ћемо заједнички све урадити и да ћемо на достојанствен начин обиљежити 30. рођендан нашег Савеза – поручио је предсједник Маринко Умичевић.

Први човјек српске “куће рукомета” нагласио је како још није потписан нови уговор са компанијом м:тел, те се нада ће се то ускоро остварити.

– Имали смо сјајну сарадњу са м:тел у минулом период и сигуран сам да ћемо и даље успјешно сарађивати – додао је Умичевић који је нагласио како је РСРС једини у региону који клубовима не неплаћаје котизацију за такмичење.

Маринко Умичевић још је истакао како је у међувремену имао телефонски разговор са Миленом Делић, предсједницом Рукометног савеза Србије по питању одржавања Свесрпског купа за рукометаше. Како тренутно ствари стоје ово такмичење биће одржано у децембру текуће године, и то, највјероватније у Новом Саду.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *