Умичевић: Веселимо се наступу Српске у Београду

Рукометна репрезентација Републике Српске (дјечаци и дјевојчице рођени 2008. године) учествоваће на сусрету региона који је на програму 30. и 31. августа у Београду, а који се игра под називом „Трофеј Србија 2021“. На адресу Рукометног савеза Српске стигао је позив и за учешће наших младих репрезентативних селекција коју чине дјечаци и дјевојчице рођени 2006. године, и они ће на сусрету региона наступити 4. и 5. септембра.
– Морам да кажем да је термин мало неповољан и да нас је позив изненадио. Почетак школске године и дјеца су још увијек ван тренажне форме, али ето успјели смо се окупити у Бијељини гдје ће наша репрезентација имати припреме и гдје ће преспавати, те смо обезбиједили аутобус за пут до Београда. То је све изазвало непланиране трошкове од неких пет хиљада КМ, али једноставно нисмо могли да одбијемо позив којег смо на крају прихватили. Ипак, ми се веселимо да ће наша мушка и женска репрезентација наступити на овом доста јаком и квалитетном такмичењу – изјавио је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.
Осим репрезентације Републике Српске на овом престижном такмичењу наступиће и селекције Рукометног савеза Војводине, централне Србије као и из Рукометног савеза Београда.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *