М:тел остаје спонзор РСРС: Умичевић се захвалио Лопичићу

Компанија M:тел и у наредном периоду биће спонзор Рукометног савеза Републике Српске. Ову информацију потврдио је предсједник Савеза Маринко Умичевић након састанка са генералним директором М:тела, Марком Лопичићем.

– Презадовољан сам постигнутим договором и пресрећан сам што ће ово угледно предузеће и даље бити уз рукометни спорт Српске. Овим путем желим да се најискреније захвалим господину Марку Лопичићу који је истовремено изразио и спремност да нам помогне и у лоптама, што би била велика ставр за наше клубове – изјавио је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске који је најзаслужнији што је М:тел генерални спонзор Савеза, али и што клубови м:тел Прве (мушке и женске) и м:тел Друге лиге већ трећу годину узастопно не плаћају котизацију за такмичење, што је јединствен случај у региону.

На састанку код генералног директора М:тела Марка Лопичића, осим Маринка Умичевића који је уједно и потпредсједник РК Борац м:тел присуствовали су и предсједник овог трофејног клуба Саша Кондић, те директор Владимир Бранковић. Треба истаћи како је овом приликом договорен наставак сарадње М:тела са Рукометним клубом Борац м:тел.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *