Свесрпски Куп за рукометашице: Борац – Мира, Јагодина-Наиса

Рукометашице бањалучког Борца играће против „Мире“ из Приједора у полуфиналу Свесрпског купа, док ће у другом дуелу снаге одмјерити домаћа Јагодина и „Наиса“ из Ниша. Полуфинални мечеви на програму су 28. августа, дан касније прво ће се одиграти сусрет за треће мјесто док је након тога на распореду финални окршај.

Организатор премијерног издања Свесрпског купа за рукометашице је Рукометни савез Србије чија је предсједница Милена Делић са задовољство прихватила приједлог Маринка Умичевића, првог човјека РС Републике Српске да и даме играју ово такмичење.

– Драго ми је што је госпођа Милена Делић уважила приједлог који сам изнио на нашем састанку у Београду. Исто тако велику захвалност дугујем и премијеру Радовану Вишковићу који је био главни иницијатор да и рукометашице играју Свесрпски куп по узору на рукометаше. Задовољан сам што смо заједнички у томе успјели и лично се надам да ће наше екипе заблистати у Јагодини и вјерујем да ће једна од њих освојити побједнички трофеј – изјавио је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *