Припреме за завршнцу Купа Српске

Руководство Рукометног савеза Републике Српске на челу са агилним предсједником Маринком Умичевићем полако приводи крају припреме за завршни турнир Купа Републике Српске за рукометаше који је на програму 4. и 5. септембра у Градишци (домаћин РК Козара).

Као што је познато у полуфиналу састају се: Леотар (Требиње) – Јединство 2015 (Брчко), односно Борац м:тел (Бањалука) – Слога (Добој). Финални окршаје игра се у недјељу, 5. септембра са почетком од 17 часова уз директан пренос на РТРС.

– Осим пехара и медаља и овог пута обезбиједили смо наградни фонд. Тако ће побједнику Купа припасти 2.000 марака, док ће поражени тим у финалу добити 1.500 марака. Оно што желим да напоменем, а то је, да смо у међувремену упутили допис предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић која би требала да буде покровитељ Купа Српске – рекао је Маринко Умичевић, предсједник РС РС напоменувши да очекује подршку Владе Републике Српске, односно Министарства спорта по питању бројних активности Савеза.

За вријеме завршнице Купа у Градишци, 5. септембра биће одржана редовна Скупштина Рукометног савеза Републике Српске (почетак у 13 часова), а два сата раније предвиђена је сједница Управног одбора.

Побједнички пехар бране рукометаши Борац м:тела.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *