Србија домаћин Свесрпског Купа: Играју и рукометашице

Рукометни савез Србије обавијестио је канцеларију Рукометног савеза Републике Српске да прихватају да ове године буду домаћини Свесрпског купа. Тако ће по први пут играти и рукометашице, а понуђен је термин 28/29. август, док би рукометаши требало да играју 22/23. децембра.

– Драго ми је што је прихваћена моја иницијатива да и рукометашице играју Свесрпски Куп. Оно што могу да кажем у овом тренутку, а то је, да ће на том такмичењу наступити ЖРК Борац (Бањалука) и ЖРК „Мира“ из Приједора. Када су у питању рукометаши играће Борац м:тел и добојска Слога – рекао је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

Он је нагласио да ће Милена Делић, предсједница Рукометног савеза Србије у догледно вријеме узвратити посјету Рукоменом савезу Републике Српске.

– Она је и раније изразила жељу да дође у Бањалуку и том приликом посјетиће наше просторије. Том приликом одржаћемо нови радни састанак и тражићемо да нам Рукометни савез Србије помогне у границама својих могућности – додао је Умичевић.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *