Завршница ОЛ БиХ: Од Бањалуке до Мостара

Послије завршнице Омладинске лиге Републике Српске на реду је борба за титулу на нивоу БиХ. Завршница креће из Бањалуке када ће се у периоду од 11. до 13. јуна у дворани „Борик“ такмичити млади рукометаши рођени 2006. године. Учешће је потврдило девет екипа, и то: Школа рукомета БЛ 1, ШР БЛ 2, Козара (Козарска Дубица), Извиђач (Љубушки), Жепче, Зрињски (Мостар), Босна (Високо), Коњух (Живинице) и Криваја (Завидовићи).

У истој категорији, али код дјевојака завршница се игра 12. и 13. јуна у Витезу. Осим Рукометне академије Витез на овом такмичењу наступиће Кнежопољка (Козарска Дубица), Борац (Бањалука), Груде, Делминиум (Томиславград), Дервента, Криваја (Завидовићи), Локомотива (Мостар) и Слога 2013 (Горњи Вакуф/Ускопље).

Предстојећег викенда (12. и 13. јуна) биће одиграна завршница Првенства БиХ и у категорији 2002. годиште у обје конкуренције. Код рукометаша домаћин је добојска Слога, а уз ову екипу још ће играти Борац м:тел (Бањалука), Вишеград, Грачаница, Коњих (Живинице) и Вогошћа.

Домаћин рукометашицама је Катарина из Мостара, а још ће наступити: Борац (Бањалука), Херцеговина (Невесиње), Хаџићи, Груде, Криваја (Завидовићи) и Слога 2013 (Горњи Вакуф/Ускопље).

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *