Od Mozzarta za mlade šampione: 36 pehara i 660 medalja najboljim rukometašima

Predsjednik Rukometnog saveza RS, Marinko Umićević: Veliko hvala kompaniji Mozzart što su prepoznali naš rad i što su podržali završnicu naše Omladinske lige

 Rukometni savez Republike Srpske osnovan je 1992. godine i od tada učestvuju u stvaranju uspješnih rukometaša. Trenutno u muškoj i ženskoj konkurenciji organizuju Prvu i Drugu ligu Srpske, Kup RS i Svesrpski kup. U Omladinskoj ligi Srpske okupljaju omladince u svim selekcijama. Uspješni mladi rukometaši i rukometašice dolaze iz brojnih gradova Srpske, a za najbolje, u završnici lige, kompanija Mozzart donirala je 36 pehara i ukupno 660 medalja sva tri sjaja.

– Veliko hvala kompaniji Mozzart u kojoj su, prije svega, prepoznali naš rad, ali i što su podržali završnicu naše Omladinske lige. Drago nam je što smo sklopili ugovor o saradnji i vjerujem da ćemo uspješno sarađivati i u periodu koji dolazi – istakao je predsjednik Rukometnog saveza RS, Marinko Umičević.    

Ova rukometna smotra je do sada iznjedrila brojne talente, a Mozzart se trudi da pomogne svim organizacijama koje okupljaju mlade i promovišu sportski duh.

– Kao društveno-odgovorna kompanija kontinuirano ulažemo u razvoj sporta i do sada smo, kroz različite donacije i sponzorstva, podržali brojne sportiste. Danas podrška stiže i na adresu Rukometnog saveza kojem smo poklonili 36 pehara i po 220 zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja kojim će se okititi najuspješnije ekipe u završnici Omladinske lige Srpske – poručuje rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović. 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Copy link
Powered by Social Snap