Куп РС (М): Домаћини фаворити

Данас (сриједа) одиграће се двије утакмице трећег кола Купа Републике Српске за рукометаше. Први меч на програму је у 18 часова када ће се у Спортској дворани у Брчком састати домаће Јединство 2015 и Гласинац. Нема сумње да су Брчаци апсолутни фаворити, али то ће морати и да докажу у окршају са ривалом из Сокоца. Правду ће дијелити Обренко Миљковић (Бијељина) и Душко Ристанић (Брчко) док ће улогу делегата обављати Милан Антонић из Брчког.

Проблема не би требали имати ни играчи ОРК Борац који ће дочекати Слогу из Прњавора. Овај дуел одиграће се вечерас у Спортској дворани „Борик“ са почетком од 20.30 часова, а судиће га Борислав Богданић и Јован Бабић из Бањалуке, делегат је Милан Купрешанин (Бањалука).

Утакмица између ОРК Козара из Градишке и Приједора биће одиграна у другом термину. Разлог је тај што ће се управо ова два тима састати вечерас у дворани „Младост“ у Приједору, у раније одгођеном мечу из 17. кола м:тел Прве лиге (судије: Огњен Даниловић и Себастијан Каран из Бањалуке, делегат: Бојан Ковачић из Новог Града).

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *