Умичевић: Позив на фер-плеј, подршка комесарима

Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске позвао је клубове на фер-плеј као и на поштовање пропозиција како би се и текућа сезона завршила на најбољи могући начин.

– У ово тешко вријеме изазвано вирусом корона треба се манити беспотребних ствари како нам се не би више дешавала ситуаицја као што се недавно догодило на утакмици у Зворнику. Комесари за такмичење у мушкој и женској конкуренцији имају моју апослутну подршку уз поруку да се строго придржавају постојећих пропозиција као што су то чинили и у досадашњем периоду – нагласио је Умичевић.

Предсједник Рукометног савеза Републике Српске упутио је апел Такмичарској комисији да благовремено извршава своје обавезе.

– Нека само раде по пропозицијама и никако другачије. Уколико не могу да раде, онда нека поднесу оставке или ће бити смјењени на сједници Управног одбора – поручио је Маринко Умичевић који је позвао тренере да се пријаве на едукацију за стицање прве, друге и треће категорије по стандардима РИНЦК Конвенције, јер ко то не буде прошао неће моћи водити екипу од наредне такмичарске сезоне.

 

Будите одговорни, чувајте себе, али и друге!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *