Савић: Умичевић идеалан предсједник

Регионални рукометни савез Бањалука на челу са предсједником Дарком Савићем даје максималну подршку Маринку Умичевићу за кога истичу да треба да остане на функцији предсједника Рукометног савеза Републике Српске, јер је прави човјек за ову позицију.

– Маринко Умичевић је у минулом периоду показао и доказао да се с правом налази на функцији предсједника Рукометног савеза Републике Српске и он ту треба да остане. Од првог дана био сам за његово именовање на овој позицији, с обзиром да је и Женски рукометни клуб Борац чији сам уједно директор, у потпуности подржао приједлог МРК Слога и РРС Добој да господин Умичевић постане предсједник РС РС. Својим преданим радом и великом енергијом досад је много тога доброг урадио и само захваљујући њему Рукометни савез Републике Српске је процвјетао и постао институција за примјер. Овом приликом желимо Маринку Умичевићу да се најискреније захвалимо на свему урађеном и поручујемо да је он идеалан предсједник те да је итекако потребан рукометном спорту Републике Српске, јер без њега ништа не би било исто – истакао је Дарко Савић, предсједник Регионалног рукометног савеза Бањалука.

Челни човјек РРС Бањалука потом је додао и сљедеће:

– Здравље је свима нама најважније и са те стране апослутно разумијем господина Маринка Умичевића којем у име Регионалног рукометног савеза Бањалука као и у своје лично име, прије свега желимо добро здравље и наравно да и даље води Рукометни савез Републике Српске. Знам шта је бити болестан, јер сам и ја готово 20 дана „прикован“ за кревет и једва чекам да се вратим редовним пословним активностима, али и рукомету – закључио је Дарко Савић.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *