Умичевић захвалан Добоју и Јеринићу

Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске упутио је ријечи хвале на рачун градоначелника Добоја Бориса Јеринића који је прихватио да овај рукометни град буде домаћин завршног турнира Купа Републике Српске за рукометаше. Као што је познато такмичење почиње у суботу, 12. септембра када ће у 17 часова бити одиграна прва полуфинална утакмица између домаћина Слоге и Леотара из Требиња, док је други полуфинални меч на распореду од 19 часова у којем се састају: Борац м:тел (Бањалука) – Локомотива (Брчко).

– Велико хвала граду Добоју и градоначелнику Борису Јеринићу који је без довумљења прихватио да буду домаћини овогодишње завршнице Купа за рукометаше. Они имају искуство за роганизацију оваквог такмичења, али и када се ради о традиционаном ТВ турниру шампиона, једном од најјачих у Европи. Захвалност дугујем и људима из МРК Слога те дугодишњем рукометном раднику Војиславу Рађи. С тога сма убијеђен да ће бити одлични домаћини и да ћемо сви заједно уживати у овој рукометној светковини – поручио је Маринко Умичевић.

Ко ће бити побједник 24. по реду Купа Републике Српске биће познато у недјељу, 13. септембра када ће у 17 часова бити одигран финални дуел којег ће директно преносити Радио-телевизија Републике Српске (биће и на фејсбук страници РС Српске. Полуфиналне утакмице моћи ће се пратити путем фејсбук странице Рукометног савеза Републике Српске као и на ТВ Симић.

с

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *