Завршница Купа у Добоју

Овогодишња завршница Купа Републике Српске за рукометаше одиграће се у септембру текуће године у Добоју. Ово је епилог разговора између агилног предсједника Рукометног савеза Републике Српске Маринка Умичевића са једне те Бориса Јеринића, успјешног градоначелника Добоја са друге стране.
– Добој је град рукомета, а добро је познато да због корона вируса ове године неће бити одигран традиционални ТВ турнир шампиона. С тога смо без имало размишљања одлучили да се завршница Купа Републике Српске одржи у нашој средини и вјерујем да ћемо бити добри домаћини. Хвала и Маринку Умичевићу који је и предложио да наш град буде домаћин и ми ћемо то оправдати на најбољи могући начин – ријечи су градоначелника Добоја Бориса Јеринића који је уједно и члан Управног одбора Рукометног савеза Републике Српске.
Маринко Умичевић захвалио се градоначелнику Борису Јеринићу што је прихватио улогу домаћина завршног турнира Купа Српске.
– Врло брзо смо се договорили, а желим нагласити како је у разговорима учествовао и Војислав Рађа, дугогодишњи рукометни радник који је уједно члан УО РС БиХ. Хвала градоначелнику Јеринићу који је још једном показао да воли спорт, а добро је познато колико он помаже рукомет као и друге спортове у Добоју – нагласио је Умичевић.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *