Премијер лига (М): Јовић остаје комесар

Срђан Јовић и у наредној такмичарској сезони биће комесар за такмичење Премијер лиге за рукометаше, потврђено на данашњој сједници Управног одбора Рукометног савеза БиХ. Спортски радник из Добоја више него добро је обавио свој посао у прошлом такмичарском циклусу те је с правом добио повјерење да и даље обавља овај задатак.

– Није било ни потребе да се нешто мијења, јер је Срђан Јовић одлично обавио задатак комесара за такмичење. Сада је на њему да припрему пропозиције и све оно што је неопходно како би у најскорије вријеме обавили жријеб за нову лигашку сезону која би требала почети у септембру текуће године – изјавио је Маринко Умичевић, потпредсједник РС БиХ и предсједник РС Републике Српске.

Умичевић је потом нагласио како је Јовић првостепеном одлуком (на коју је имао право) објавио прекид такмичења те је издао Билтен број 19 у којем је пласман на табели верификовао по стању које је било до прекида такмичења проузрокавном пандемијом корона вируса.

– Потпуно смо га у томе подржали и од нас је имао максималну подршку. Преостало је још да објави Билтен број 20 који ће бити и коначан за сезону 2019/2020. – додао је потпредсједник РС БиХ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *