Подвала из Пореске управе ФБиХ

Пореска управа ФБиХ обавијестила је Рукометни савез БиХ о добијању пореска броја који је нови, већ је у ствари стари ИД број. Ова информација  је шокирала предсједника Рукометног савеза Републике Српске Маринка Умичевића који је тренутно и потпредсједник РС БиХ који није могао да сакрије огорчење.

– Потпуно сам изненађен и тотално шокиран. Једноствано не могу да вјерујем да се овако понаша једна државна установа каква је Пореска управа ФБиХ. Ово је њихова подвала и заиста немам ријечи колико сам разочаран, ово је скандал над скандалима. О свему овоме разговараћемо на сједници Управног одбора која ће се одржати сутра (четвратак) у Сарајеву – истакао је Маринко Умичевић.

Сутрашња сједница заказана је за 10 часова, а два сата прије тога Маринко Умичевић имаће нови састанак са директором БХ Телекома по питању спонзорства како Премијер лиге исто тако и за репрезентацију БиХ.

– Желимо да и на овај начин помогнемо нашим клубовима, јер знамо да имају новчаних проблема и да им није лако радити у овим тешким временима изазавним пандемијом вируса корона. Директор БХ Телекома раније је изразио жељу по питању сонзорства и надам се да ћемо успјешно склопити посао, и то на обострано задовољство – додао је Умичевић.

На сутрашњој сједници УО РС БиХ, између осталог, очекује се да коначно буде завршен посао по питању сезоне 2019/2020. како за рукометаше исто тако и за рукометашице.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *