Умичевић угостио Бањца

Предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић састао се данас са народним послаником Дарком Бањцем, човјеком који је уједно и предсједник Скупштине Женског рукометног клуба Кнежопољка из Козарске Дубице.

– Наша првобитна тема била је привреда и господин Дарко Бањац био је задовољан са оним што је видио у ТО „Бена“. Потом смо дуго разговарали и о рукомету, с обзиром да сам упознат да је активан у ЖРК Кнежопољка, чије су играчице шампионке Републике Српске те ће од наредне јесени поново играти у Премијер лиги БиХ. Овом приликом сам предсједнику Скупштине клуба из Козарске Дубице пожелио доста среће и успјеха у наредном такмичарском циклусу – изјавио је Маринко Умичевић, предсједник РС Српске.

Маринко Умичевић је потом похвалио предсједника Скупштине ЖРК Кнежопољка.

– Морам да кажем да сам пробитно био изненађен када сам сазнао да има функцију у клубу из Козарске Дубице. Мало сам га и критиковао, јер такве ствари треба да зна јавност у Републици Српској, па и шире. Задовољство је имати овакве људе у рукомету и вјерујем да ћемо заједничким снагама овај спорт подизати на још већи ниво – поручио је предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

Дарко Бањац је био задовољан разговором са Маринком Умичевићем којег је позвао на донаторску конференцију ЖРК Кнежопољка, а овај позив је господин Умичевић прихватио са великим задовољством.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *