Хуманост на дјелу

Женски рукометни клуб Борац прикључио се акцији Рукометног клуба Калуђер у прикупљању новчаних средстава за куповину куће породици Лукић о којој бригу води самохрана мајака која има четири сина и двије кћерке. Треба нагласити како је у међувремену пронађена кућа за коју треба обезбиједити 22 хиљаде конвертибнилних марака, а тренутно је прикупљено 3.500 марака.
Из ЖРК Борца су поручили како ће у наредној првенственој утакмици коју овај премијерлигаш игра у недјељу, 20. октобра у дворани „Борик“ против Јединства из Тузле (улаз је бесплатан) бити постављена кутија за новчане прилоге. Сви они који желе да се укуључе у ову хуману мисију могу да то учине управо на овом сусрету, и наравно у границама сопствених могућности. Како су навели у допису у ЖРК Борац немају намјеру да стану у овој акцији те да ће она трајати све до тренутка док се не откупи кућа за породицу Лукић.
Заиста све честитке како за руководство ЖРК Борац исто тако и за људе који воде бригу о РК Калуђер. Искрено се надамо како ће Бањалучани још једном показати своју хуманост и да ће подржати ову племениту акцију ова два успјешна спортска колектива.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *